برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;
پرگابالین یک داروی ضدصرع و ضدتشنج می باشد. پرگابالین از طریق کاهش ایمپالس های مغز که منجر به تشنج می شوند، عمل میکند. پرگابالین بعنوان داروی کمکی در تشنجات پارشیال و اختلالات ژنرالیزه اضطرابی بکار می رود. پرگابالین در کنترل درد نوروپاتیک از جمله درد نوروپاتیک دیابتی و درد عصبی متعاقب عفونت هرپسی و آسیب طناب نخاعی استفاده می شود.
در صورتی که هرکدام از عوارض زیر دارید با پزشک خود مشورت نمایید:
گیجی , حالت خواب آلودگی , عدم هماهنگی عضلات , سردرد , لرزش , نوروپاتی , خستگی مفرط , ضعف , سردرگمی , سرگیجه , افزایش ریسک فکرکردن به خودکشی , افسردگی , گز گزاندامها , افزایش تونیسیته عضلات , تاری دید , خشکی دهان , کونژکتیویت , التهاب گوش میانی , یبوست , افزایش وزن , استفراغ , دردشکمی , اسهال , تهوع , ناتوانی جنسی , کاهش میل جنسی , ادم محیطی , ادم , احتباس مایعات بدن , کاهش قند خون , درد مفصل , پشت درد , درد عضلانی , سینوزیت , التهاب برونش , تنگی تنفس , عفونت ها , درد , درد قفسه سینه , علائم شبه آنفولانزا , واکنش های حساسیتی , تب , خارش شدید , آنژیوادم , ازدیاد حساسیت.

ا- می توانید پرگابالین را همراه غذا ویا بدون صرف غذا میل کنید.
2-قطع تدریجی مصرف پرگابالین، حداقل در طی مدت یک هفته لازم است .
3- بدلیل احتمال بروز گیجی ، خواب آلودگی ، از کار با ماشین آلات و رانندگی بپرهیزید.

مقاله های مرتبط با این بیمارینمایش آرشیو

    • 7 چیزی که موها درباره سلامت بدن می گویند۱۳۹۶/۰۶/۲۶

      موی هر فرد می‌تواند سرنخ‌هایی را از سلامتی وی ارائه دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که تغییرات حاصله در ظاهر، بافت و پرپشتی مو نشان‌دهنده وجود مشکلی در بدن است. برای تغییرات حاصله بر روی مو دلایل بی‌شماری را می‌توان برشمرد، اما همه این عوامل یا مربوط به عوامل ژنتیکی یا عوامل ناشی از مشکلات سلامت هستند.
    • افسردگی، درمان دارویی یا روان درمانی؟۱۳۹۳/۱۰/۱۸

      آیا برای درمان افسردگی باید دارو مصرف کرد یا به روان‌درمانی روی آورد؟
    • هذیان و تشنج از عوارض مصرف آنتی بیوتیک در برخی بیماران۱۳۹۴/۱۲/۰۲

      مطالعات جدید نشان می دهد که آنتی بیوتیک های رایج، در برخی بیماران با عوارض جانبی مانند هذیان و تشنج همراه است.
    • اگر صبح ها افسرده و کسل از خواب بیدار می شوید۱۳۹۷/۰۴/۰۳

      آیا شما هم بیشتر روزهای هفته بی قرارید؟ سخت به خواب می روید و به زور از خواب بر می خیزید؟ صبح که از خواب بیدار می شوید بداخلاقید؟ انرژی کافی برای انجام فعالیت های روزانه ندارید و احساس بی انگیزگی می کنید؟ اگر این تغییرات خلق و خو، که ما آن ها را به «کج خلقی های صبحگاهی» می شناسیم، رفته رفته با گذر زمان از صبح به میانه روز بهتر و کمرنگ تر شوند، احتمالا علایم هشدار دهنده ای هستند که ما را به سمت عارضه ای به نام «افسردگی صبحگاهی» هدایت می کنند.
    • آیا بزرگسالان هم به اختلال کم توجهی بیش فعالی مبتلا می شوند؟۱۳۹۶/۰۷/۱۶

      اختلال کم توجهی بیش فعالی به کودکان محدود نمی شود؛ 30 تا 70 درصد کودکان مبتلا به ADHD تا بزرگسالی علائم را همراه خود دارند. به علاوه ممکن است بزرگسالانی دیده شوند که در کودکیِ آنها ADHD تشخیص داده نشده است، اما نشانه های واضحی از ADHD بروز می دهند که در شغل یا در روابطشان ایجاد مشکل می نماید.

داروخانه های زیر ممکن است این دارو را موجود داشته باشند