برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد استخوان

درد استخوان

سلام عرض ادب دکتر جان دلم واسه خنده تون تنگ شده .دکتر من رفتم آکلاستا رو زدم ولی بدتر استخوان درد شدید گرفتم .میسوزه ساق پام . بعد پیش دکتر شرقی دیگه نرفتم میخواستم ببینم اسپر کلسی تونین که قبلا دکتر شرقی داده بود نیاز نیست کمک نمیکنه؟ چون اون موقع دردم کم شده بود از (3/6 _ T Score )شد (2/4 -) اما همین قطع شد دوسال بعد رسید (4/1 -) که اومدم خدمت شما .چون آکلاستا جلوی بدترنشدنو میگیره دیگه استوئکلاست ها .تولید نمیکنه با هورمون پاراتیروئید .درسته؟ ؟؟نظرتون چیه خیلی درد دارم اسپری میتونم استفاده ک
سلام ممنون از توجه شما. چون وظیفه سایت پاسخ گویی به سوالات عمومی است، سوالات شخصی، زمان مراجعه حضوری پرسیده شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا آزمایش ادرار 24 ساعته برای تشخیص لوپوس می باشد؟مژگان عابدینی۱۳۹۶/۰۵/۰۸

باسلام.باتوجه به این امر که درتشخیص لوپوس یکی از نقاط مبتلا میتواند درگیری کلیه باشد جهت بررسی دفع پروتئین ادراری، ادرار 24 ساعته خواسته اند، اما این امر درآرتریت روماتویید برای تشخیص نیاز نیست.

آرتریت روماتوئید دارم و پوستم به شدت به گرما حساس است. آیا با قطع دارو بهبود حاصل میشود؟الهه دولتشاهی۱۳۹۶/۰۴/۱۳

با سلام ازمایش Hla-5 مثبت بدون داشتن علائم تشخیصی نیست ولیکن در مورد حساسیت به نور ، در صورتیکه از سولفاسالازین استفاده بفرمائید دیده میشود ، که توصیه میشود در معرض مستقیم نور قرار نگیرید و از عینک افتابی هم استفاده بفرمائید ، اما در مورد تغییر داروی شما پزشک معالجتان میبایست تصمیم گیری کنند .

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.می خواستم بپرسم از طریق سلولهای بنیادی نمیشه بیماری آرتریت روماتوئید و سایر بیماری های روماتیسمی رو درمان کرد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۴/۱۳

با سلام امروزه در زمینه استفاده از سلول های بنیادی در زمینه بیماری های روماتیسمی تحقیقات وسیعی در جریان است با توجه به اینکه در این دسته از بیماری ها خود ایمنی در بدن بطور منتشر وجود دارد موفقیت این روش هنوز اثبات نشده بایستی منتظر تحقیقات بیشتر بود.

طبق نظر پزشکان دچار رماتیسم مفصلی بوده وکبد چرب دارم و وزن بالا، با داروهای اشتها آور چه کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام بسیاری از داروهای مورد استفاده در بیماری های روماتیسمی از جمله پردنیزلون دارای عوارض چاقی و کبد چرب و ... می باشند. ضروری است میزان دوز استفاده از این داروها با نظر پزشک روماتولوژیست به حداقل ممکن رسیده و از طرفی بیماران نسبت به اصلاح شیوه زندگی و کنترل تغذیه و انجام ورزش های مناسب بتوانند عوارض داروها را به حداقل برسانند. مشورت با پزشک معالج و متخصصین تغذیه کمک موثری می نماید.

دیدگاه و نظــرات