برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

ورم منقطع و ناگهانی دست ها بخصوص قوزک و مچ پاها

ورم منقطع و ناگهانی دست ها بخصوص قوزک و مچ پاها

باسلام؛ آقایی27ساله هستم که از سال گذشته دچار ورم ناگهانی و منقطع دست ها و بخصوص پاها شدم و که به متخصصین متفاوتی مراجعه کردم و بنده را از همه نظر بررسی کردند و تجویزهای متفاوتی داشتند اما افاقه ای نکرد.اکنون که مجددا این ورم شروع شده، فقط در ناحیه ی مچ پاهاست که همراه با درد و خشکی مفصل می باشد که آزمایش آخرم برخلاف گذشته به شرح زیر می باشند:WBC: 14,000 (Nut:90% Lym:10%) ESR: 21 CRP: Weakly positiveضمنا:TSH: 1.75 Uric Acid: 7.6 (که البته محدوده نرمال آن تا 8.2 می باشد). حال مدتیست به روماتولوژیست مراجعه کرده ام که تشخیص شان چیزی بین آرتریت راکتیو(برمبنای حساسیت چشمی و پروستاتیتم) و بیش تر آرتریت نقرسی بود که در نهایت برایم کلشی سین، ناپروکسن و ویتامین یت ث تجویز نمودند اما نه تنها در این چند روز تغییری نکرده بلکه شاید بدتر هم شده است.همچنین به چشم پزشک مراجعه کردم که معاینات را نرمال گزارش کردند.(نکته آخر این که چندی قبل آمپول بتامتازون زده بودم که اندکی ورم را کم کرده بود). حال میخواستم ببینم نظر و تشخیص شما چیست و چه کنم؟ممنون و منتظرم... عباسی– کارشناس آزمایشگاه و دانشجوی پزشکی
سلام .علایم شما غیر اختصاصی است و یک nonspecific Arthritis است احتمال آرتریت راکتیو و یا سارکوئیدوز را می توان مطرح کرد.HLA-B27 وACE-Level را چک کنید.با پزشک روماتولوژیست مشورت نمایید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

درد پهلوهای دو زانو و مچ پا و خشکی چشم و آزمایشات نرمال روماتیسم...احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۷/۲۱

سلام.متأسفانه در بعضی موارد مانند انچه ذکر شد، علیرغم وجود درد نمی توان به تشخیص قطعی و درمان مناسب رسید و نیاز است که گذشت زمان و انجام مشاوره مناسب، و یا بروز نشانه جدید یا بررسی کاملتر، بیماری را تعیین نمود.

طبق نظر پزشکان دچار رماتیسم مفصلی بوده وکبد چرب دارم و وزن بالا، با داروهای اشتها آور چه کنم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام بسیاری از داروهای مورد استفاده در بیماری های روماتیسمی از جمله پردنیزلون دارای عوارض چاقی و کبد چرب و ... می باشند. ضروری است میزان دوز استفاده از این داروها با نظر پزشک روماتولوژیست به حداقل ممکن رسیده و از طرفی بیماران نسبت به اصلاح شیوه زندگی و کنترل تغذیه و انجام ورزش های مناسب بتوانند عوارض داروها را به حداقل برسانند. مشورت با پزشک معالج و متخصصین تغذیه کمک موثری می نماید.

کمبود ویتامین b12نوشین بیات۱۳۹۶/۰۷/۲۳

سلام.با توجه به عود کاهش ویتامین بهتر است به متخصص خون مراجعه کنید.

آیا روماتیسم درمان قطعی دارد؟مژگان عابدینی۱۳۹۶/۱۲/۰۴

سلام بیماریهای روماتیسمی معمولا کنترل میشوند درمان قطعی درحال حاضر وجود نداره اما ورزشهای آیروبیک ویوگا واستخر درکنار مصرف داروها درپاسخ بهتر درمانی مفید خواهد بود.

دیدگاه و نظــرات