برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

بعد از فشار دادن مهره های کمر با انگشت شصت تمام قسمت هایی که فشار داده شده است درد می کند. آیا روماتیسم کمرم فعال شده است؟

بعد از فشار دادن مهره های کمر با انگشت شصت تمام قسمت هایی که فشار داده شده است درد می کند. آیا روماتیسم کمرم فعال شده است؟

سلام خانمی هستم 42 ساله . سیزده سال است مبتلا به as هستم. که مفاصل ساکروایلیاک و هیپ درگیر هستند ولی ستون فقرات درگیر نشده است. چهل روز پیش دچار دیسک کمر خفیف شدم که به دلیل عدم استراحت شدیدتر شد ولی در معاینه توسط پزشکان التهابی در مهره ها نداشتم. بدلیل نگرانی از فعال شدن رماتیسم در ستون فقزات و اطمینان از عدم وجود درد در مهره ها در حالت خوابیده به پهلو(حالت جنینی) تک تک مهره های کمرم را تا سینه با فشار زیاد انگشت شست فشار دادم و از فردای آنروز در هنگام لمس یا تغییر وضعیت ددادن و تکان خوردن و تماس با تشک در محل فشارها درد دارم و همچنین احساس وجود تورم و در بعضی جاها کبودی ایجاد شده است ایا رماتیسمم در ستون فقراتم فعال شده است؟
با سلام.احتمال فعال شدن بیماری در بعضی از موارد وجود دارد. اگر تشدید علامات به درازا کشید،لازم است برای تعیین اقدام بعدی توسط پزشکتان معاینه شوید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

به رماتیسم مبتلا هستم امکان دارد سایر نقاط بدنم درگیر شود؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۴/۲۵

با سلام با توجه به ابتلای مفصل ساکروایلیاک در شما و نوع داروهای مصرفی شما مبتلا به بیماری اسپوندیلیت آرتریت می باشید ولی در بیماری زمینه ای خود بیماری آرتریت را ذکر کرده اید که بنظر اشتباه می باشد. بطور معمول بیمار چنانچه تحت درمان مداوم باشد و کاهش درمان ها بر اساس یافته های آزمایشگاهی و بالینی با دقت صورت گیرد معمولا بیماری تحت کنترل خواهد بود و پیشرفت آن کند می شود.

آیا ملوکسیکام در اسپوندلیت آنکیلوزانت باعث خارش پوست میشود؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۳/۰۹

با سلام عارضه خارش پوست به دنبال استفاده از انساید ها زیاد نیست در صورت شدید بودن بایستی علت دیگر جستجو شود. نرمال بودن شاخص های آزمایشگاهی می تواند نشانه بهبودی در روند درمان باشد ولیکن بایستی توجه کرد در درصدی از بیماران ممکن است علیرغم فعال بودن بیماری این شاخص ها نرمال باشد.

در بیماری AS توقف درد مفاصل تحتانی بویژه مفاصل ساکروایلیاک به مدت طولانی آیا تعبیر خاصی دارد؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۸/۲۷

با سلام اصولا تشخیص بیماری as با یافته های بالینی و آزمایشگاهی و بررسی تصویر برداری از مفاصل مبتلا می باشد. در این بیماری اساس درمان استفاده از داروهای التهابی با دوز مناسب و نیز در صورت ابتلای مفاصل استفاده از داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی مانند متوتروکسات و یا سولفاسالازین و یا ... می باشد. دوز داروها بایستی در حدی باشد که بیماری از لحاظ بالینی و آزمایشگاهی خاموش شود

تاثیر ژنتیک بر انتقال بیماری ASانوشه حقیقی۱۳۹۷/۰۱/۰۸

سلام.با قطعیت نمی توان فهمید ایشان به AS مبتلا می شوند یا نه. حدود یک تا سه درصد افرادی که سابقه فامیلی دارند امکان ابتلا دارند. در مورد فرزندتان هم اگر ایشان مبتلا شوند همینقدر امکان ابتلا دارد و اگر نشوند که مثل جمعیت نرمال در حدود یک دهم تا سه دهم.

دیدگاه و نظــرات