برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

مدت 20 سال است که دارای بیماری as هستم و اکنون میخواهم بچه دار شوم آیا احتمال انتقال بیماری به فرزند وجود دارد؟؟

مدت 20 سال است که دارای بیماری as هستم و اکنون میخواهم بچه دار شوم آیا احتمال انتقال بیماری به فرزند وجود دارد؟؟

با سلام من علی محمدی با سن 37 سال به مدت 20 سال است که دارای بیماری as هستم و اکنون میخواهم بچه دار شوم ضمن اینکه همسرم سالم میباشد درزمینه انتقال بیماری ام به فرزند میترسم برای بچه دار شدن اقدام بکنم لطفا در این خصوص مرا راهنمایی بفرمایید و اینکه آیا اگر مجاز به داشتن فرزند باشم بهتر است با روش تعیین جنسیت برای داشتن دختر اقدام کنم یا پسر ؟یا فرقی نمیکند؟درنهایت بهترین راهکار چیست؟ نکته اینکه ژن hlab من منفی میباشد و هیچکدام از فامیل درجه یک و دور من به این بیماری مبتلا نیستند.
با سلام و پوزش به علت تاخیر در پاسخ گویی انتقال بیماری روماتیسمی تحت تاثیر عوامل زیادی از جمله عامل ژن می باشد.در بیماری AS در افرادی که HLAB=27 + هستند انتقال وراثتی به فرزند پسرشان بیشتر معمول است. در HLAB - انتقال وراثتی کمتر می باشد. تاکنون روش عملی منفی برای پیشگیری و شناسایی زودرس موجود نمی باشد.نگرانی بیش از حد به خود راه ندهید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

<p>بارداری و تب مدیترانه ای</p>مریم آقایی۱۳۹۸/۰۲/۱۸

<p>سلام.مصرف کلشی سین در بارداری جز گروه D می باشد. مصرف کلشی سین در بارداری می تواند باعث آسیب جنینی شود بنابراین مصرف کلشی سین در بارداری باید محدود شود و تنها در صورت لزوم از آن استفاده گردد.بی خطر بودن کلشی سین در دوران شیردهی به اثبات نرسیده است.معلوم نیست آیا کلشی سین در شیر مادر ترشح می شود یا خیر.بنابراین مصرف کلشی سین در شیردهی باید با احتیاط باشد.اما اینکه مانع بارداری شودمدرکی در دست نیست و قبل از بارداری منع مصرف ندارد.</p>

آرتریت روماتوئید دارم و قصد بارداری دارم. کی می توانم اقدام کنم؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۰

با سلام در بیماری آرتریت روماتوئید عموما بیماران در دوران باداری از شدت بیماریشان کاسته شده و نیاز به دارو به حداقل می رسد. معمولا استفاده از داروهای بیولوژیک مانند اینفلکسی مب در موارد شدید بیماری تجویز می شود و توصیه می شود تا کنترل نسبی بیماری از بارداری پرهیز شود. در حین استفاده از داروی ذکر شده احتمال وجود عوارض در جنین محتمل است. بهتر است در این خصوص با پزشک معالج خود مشورت نمایید تا نسبت به تنظیم داروها در بارداری تصمیم گیری نماید.

در بیماری آرتریت روماتوئید آیا می توان با قطع دارو های متوتروکسات و سولفاسالازین باردار شد؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۰۳/۱۵

سلام.شما باید متوترکسات، آلتبرل و استئومود و سلکسیب را قطع کنید تا اجازه حاملگی داشته باشید.اگر بیماری شما فعال باشد اینکار ایجاد تخریب شدید مفصلی خواهد کرد.

برای تشخیص بیماریهای التهابی و روماتیسمی کمر میتوان از ام آر آی استفاده کرد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۱۰/۱۹

با سلام برای تشخیص بیماری as انجام رادیوگرافی کمک بیشتری می کند. از mri برای بررسی عوارض بیماری می توان استفاده نمود و یا در مراحل اولیه در صورت ابتلای مفاصل لگن کمک کننده است.

دیدگاه و نظــرات