برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد انگشتانم در صبح ها آزارم میده دکترم معتقده بیماری خاصی ندارم نظر شما چیست؟

درد انگشتانم در صبح ها آزارم میده دکترم معتقده بیماری خاصی ندارم نظر شما چیست؟

با سلام من دختر 24 ساله ای هستم که تقریبا 6 ماه پیش حدود دو هفته وقتی از خواب پا میشدم دستام و انگشتام درد می کرد رفتم ازمایش دادم که نتیجه ی آزمایشام بدین شکل بود:ANA=3.8 Anticcp=14.1 CRP=2.9 RF=20 Creatinine=0.82 و بیماری دیگری مثل تیروئید یا قند و.. ندارم که دکترم گفت فقط عضلاتت ضعیف هست اما حالا دوباره انگشتام داره درد می کنه و سه تا از انگشتام خم شدن حالا نمیدونم چیکار کنم اگر میشه منو راهنمایی کنین که چطور بیماریم بر طرف بشه
با سلام در صورت وجود درد و یا خشکی و یا تورم در مفاصل که به دنبال استراحت تشدید می شود و حداقل 1 ساعت به طول می کشد در کنار آزماشیشات ذکر شده بایستی بررسی های تکمیلی از نظر بیماری روماتیسمی صورت گیرد. توصیه می شود به پزشک روماتولوژیست مراجعه نمایید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیاکپسول زینک پلاس خارجی، مکمل آهن و امگا 3 با دارو های متوتروکسات و پردنیزولون تداخل دارویی دارد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۱۱

با سلام. با دارو های زینک پلاس و امگا تداخل ندارد. قرص آهن در بیماران روماتیسمی می بایست بر اساس ضرورت اثبات شده مصرف شود.برای جلوگیری از کج شدن دست ها مصرف دارو ها تحت نظر پزشک روماتولوژیست انجام شود.

آرتریت روماتوئید دارم و پردنیزلون مصرف میکنم الان دچار گرفتگی گوش شده ام آیا از عوارض دارو و بیماری است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۱۰/۱۹

با سلام به طور معمول بیماری روماتوئید عارضه مستقیمی بر روی گوش ایجاد نمی کند ضروری است توسط متخصصی گوش و حلق و بینی از نظر سایر علل بررسی تکمیلی صورت گیرد.

۲ دکتر نظرات مختلفی دارند یکی لوپوس یکی آرترین روماتوپید کدام درست است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۱/۲۲

با سلام. ممکن است در شروع بیماری تابلوی بیماری و آزمایشات بیانگر یک نوع بیماری خاص روماتیسمی نباشد اما در طی گذشت زمان تابلوی بیماری و یافته های بیماری کامل می شود . در بیماری لوپوس ممکن است بیمار تظاهرات بالینی واضحی نداشته باشد ولیکن یافته های آزمایشگاهی مثبت باشد.تشخیص فعالیت بیماری بر اساس مجموعه یافته های آزمایشگاهی و بالینی است. بسیاری از افراد با تجربه روماتولوژی معتقدند چنانچه بیمار مبتلا مبتلا به لوپوس منتشر باشد در صورت عدم فعالیت بیماری به عنوان پیشگیری از عود بیماری ضروری است قرص هیدروکسی کلروکین مصرف نماید.

مصرف قرص آرتروسن در شبثریا شادمانفر۱۳۹۶/۱۱/۱۶

سلام.بله ایرادی ندارد.

دیدگاه و نظــرات