چند هفته ای است که درد شدیدی در قفسه سینه دارم که به دلیل سوابق تنگی نفس و اسید معده ، حدس می زنم از یکی از این دو موضوع باشد . به چه پزشکی باید مراجعه کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
با سلام این علائم ممکن است به قلب و یا ریه مربوط باشد و یا علل دیگر مثل مشکلات گوارشی و ریفلاکس , استرس و دردهای عضلانی اسکلتی وغیره. بهتر است ابتدا توسط متخصص قلب و عروق ویزیت شوید.
سلام بدون آگاهی از سن, جنسیت , وضعیت جسمانی و سوابق بیماری شما نمیتوان حدسی برای مشکل شما داشت اما به طور کلی درد و ناراحتی ناحیه قفسه سینه می تواند دلایل متعددی مثل مشکلات گوارشی , تنفسی , عضلانی , اسکلتی و یا قلبی ونیز موارد دیگر داشته باشد. تشخیصص دقیق علت مشکل شما و درمان آن با معاینه پزشک متخصص محقق خواهد شد.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.