برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

علائم بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت

علائم بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت

سلام من 21 ساله هستم و از 1.5 ساله پیش ، بیشتر از 6 ماه دچار خشکی شدیدی در کمر و درد در باسن ( بدنم به سمت راست مایل میشود و نمی توانم حالت عادی خودم رو حفظ کنم ) شدم ، و با استراحت کردن خوب نمیشود ، و وقتی هم فعالیت نسبتا سنگین انجام میدم ، شب ها در موقع خواب درد شدیدی دارم ،چون در شهرستان زندگی می کنم ؛ دسترسی به پزشک متخصص رو ندارم ام ار ای گرفتم که در یک التهابی در مهر های من وجود داره ؛ به نظر شما من دچار بیماری اسپوندیلیت انکیلوزانت شدم ؟ مادرم دچار آرتروز شدید و الان مدتیه که من دیگه خشکی کمر رو ندارم
سلام برای تشخیص بیماری لازم است علاوه بر نکات فوق، معاینه و بررسی آزمایشگاهی در کنار تصویر برداری انجام شود تا احتمال بیماری فوق ارزیابی شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

علائم بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانتاحمد سلیم زاده۱۳۹۶/۱۲/۲۳

سلام برای تشخیص بیماری لازم است علاوه بر نکات فوق، معاینه و بررسی آزمایشگاهی در کنار تصویر برداری انجام شود تا احتمال بیماری فوق ارزیابی شود.

روش تسخیص اسپوندلیت آنکیلوزانت چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۶/۰۳

با سلام همانطور که در مشاوره قبل اعلام شده تشخیص بیناری های روماتیسمی بر اساس شرح حال و معاینه جسمی است و آزمایشات و اقدامات تصویربرداری در تایید تشخیص کمک کننده هستند. با توجه به شرح ذکر شده به احتمال زیاد شما مبتلا به روماتیسم هستید و می بایست تحت درمان یک روماتولوژیست قرارگیرید.

بعد از فشار دادن مهره های کمر با انگشت شصت تمام قسمت هایی که فشار داده شده است درد می کند. آیا روماتیسم کمرم فعال شده است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۴/۰۸

با سلام.احتمال فعال شدن بیماری در بعضی از موارد وجود دارد. اگر تشدید علامات به درازا کشید،لازم است برای تعیین اقدام بعدی توسط پزشکتان معاینه شوید.

از دوران نوجوانی دچار پسورریازیس هستم در حال حاضر درد در مچ دست و درد کف پا دارم. آیا این مشکلات به روماتیسم ارتباط دارد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۲/۰۵

با سلام شما مبتلا به بیماری اسپوندیلو آرتریت در زمینه بیماری پسوریازیس می باشید. یک قسمت عمده از بیماران پوستی پسوریازیس در طی سال ها مبتلا به این بیماری می شوند درمان در این مرحله استفاده از داروهای ضد التهابی با دوز مناسب و داروهای تادیل کننده سیستم ایمنی می باشد که بایستی میزان دوز و نوع آن توسط روماتولوژیست تایین شود.

دیدگاه و نظــرات