با پیشرفت تکنولوژی، تمایل به استفاده از انواع دستگاههای خانگی از جمله، لیزرهای خانگی برای ارایه خدمات مربوط به پوست و مو هم افزایش مییابد.
به گزارش «بهپو»، هرچند تولیدکنندگان این دستگاهها ادعای درمان خانگی موهای زاید را دارند اما معمولا از جانب پزشکان، استفاده از چنین دستگاههایی در خانه توصیه نمیشود.
بیشتر دستگاههای رفع موهای زاید خانگی، همان آیپیالها هستند که انرژی و توان چندان زیادی تولید نمیکنند و اگر توان و انرژی آنها بالا باشد، خطر سوختگی پوست هنگام استفاده خانگی افزایش مییابد.
از طرف دیگر، نور ساطعشده از این لیزرها میتواند برای سلامت چشم مصرفکننده خانگی هم مضر باشد. هنگام استفاده از این لیزرها باید حتما از عینکهای مخصوصی کمک گرفته شود. اگر مصرفکننده خانگی ما در حال استفاده از دستگاه باشد و در همین حین، فرزند یا همسرش وارد محیط شوند، امکان آسیب رسیدن به چشم آنها در اثر تماس با نور لیزر وجود خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: راز و رمزهای شنیدنی درباره لیزر موهای زاید
لیزر کردن موها با دستگاههای خانگی میتواند باعث تیره و ضخیم شدن موهای نازک و کرکی در اثر تماس با حرارت نامناسب شود. این دستگاهها توان کافی برای از بین بردن موهای زاید ندارند و تنها با وارد کردن مقداری شوک به آنها، باعث نازک شدن تار موها میشوند و این نازکی میتواند امکان از بین رفتن دایمی آنها را با دستگاههای بالینی از بین ببرد زیرا دستگاههای لیزر موهای زاید بیشترین پاسخ را به موهای ضخیم و تیره میدهند و درمان موهای نازک و کرکی با این دستگاهها چندان میسر نیست.
معمولا توان دستگاههای خانگی به قدری پایین است که میتواند تنها رنگدانههای مو را از بین ببرد و موهای تیره و ضخیم زاید را به موهای سفید یا روشن زاید تبدیل کند و امکان رفع دایمی آنها را از بین ببرد.
به گزارش «بهپو» و به نقل از «هفته نامه سلامت»، اگر قصد لیزر موهای زاید دارید بهتر است این کار را در مطب پزشک یا مراکز معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت انجام دهید تا از عوارض دستگاه های لیزر خانگی در امان باشید./