برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

آیا می توان با فرد مبتلا به سندروم بهجت ازدواج کرد؟

آیا می توان با فرد مبتلا به سندروم بهجت ازدواج کرد؟

سلام.با خانمی 22 ساله مبتلا به بیماری سندرم بهجت قصد ازدواج دارم.پدرشان نیز سندرم بهجت دارند که در حال حاضر علایم به گفته خودشان بسیار کم شده است.علایم بیماری این خانم شامل 1-آفت هایی که در مواقع استرس بروز میکند، 2-درد بعضی مفاصل، 3-راش های پوستی در هنگامی که هوا بسیار سرد میباشد و 4-تازگی ها هم گرفتگی گلو (مثل حالت آلرژی) میباشد ولی پزشک معالج ایشان گفته اند که نیازی به مصرف دارو نیست مگر در مواقع بروز آفت که باید کلشی سین و پردنیزولون مصرف کنند.میخواستم بپرسم آیا این ازدواج صحیح میباشد؟ آیا در آینده امکان پیشرفت بیماری ایشان وجود دارد؟آیا فرزند ما هم از مادر این بیماری را به ارث میبرد؟
سلام.بیماری معمولا در خانمها خفیف تر از آقایان است و درگیری چشم با احتمال و شدت کمتری رخ می‌دهد. ولی سیر بیماری غیر قابل پیش بینی می باشد.همچنین احتمال ارث فرزندان پایین است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

نورو بهجت و عوارض آنمژگان عابدینی۱۳۹۶/۱۱/۲۸

باسلام.نوروبهجت علایم وسیعی دارد باید همزمان توسط روماتولوژیست معالج ونورولوژیستی که درزمینه نوروبهجت  همکاری میکند  باهم درادامه درمان باتوجه به شرایط بیمار تصمیم بگیرند.بیمارستان شریعتی یک شنبه ها درمانگاه بهجت است ودکتر سیگارودی هم که نورولوژیست هستند ودرزمینه نورو بهجت فعالیت زیادی دارند  ومطبشون هم درتهران است میتوانند بعد ازمعاینه کمک بیشتری به شما بکنند.

سلام : من 32 ساله ام و حدود 2 سالی است که متوجه بهجت شده ام لطفا راهنمایی کنید و در مورد داروهایی که باید مصرف کنم لطفا راهنماییم کنید . متشکرم احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۴/۱۳

با سلام. بیماری بهجت یک بیماری مهم روماتیسمی با طیف وسیعی از علائم مانند صرفا آفت تا درگیری چشمی می باشد که بر اساس هر وضعیت بالینی و شدت بیماری برنامه درمانی توسط پزشک روماتولوژیست مشخص می شود. برای آگاهی بیشتر پیشنهاد می گردد به مقالات متنوع موجود در سایت مراجعه فرمایید.

تفاوت تست hlab5 باhlab5۱ چیست؟مسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۵/۰۹

با سلام.در رابطه با بیماری بهجت مطالعات نشان داده که زمینه ژنتیکی در بروز بیماری موثر است،از جمله مشخص شده که  ژن های خاصی در این بیماری شیوع بالاتری دارند.بررسی ژنتیکی گرچه در معیارهای تشخیص بیماری قرار ندارد ولی در صورت مثبت شدن آزمایش می تواند در تایید تشخیص کمک کننده باشد.نوع B5 و B51 دو زیر گروه  زنی متفاوتند که در مناطق مختلف شیوع متفاوتی در افراد مبتلا به بیماری بهجت دارند.در صورت مثبت شدن آزمایش احتمال وجود بیماری در بیماران مشکوک ، محتمل تر میشود.

دیدگاه و نظــرات