برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درد در ناحیه قلب و سوزش در کل بدن مخصوصا سمت چپ و خواب رفتگی و گزگز شدن دست و پا بعد از مصرف کمی الکل و مواد مخدر.لطفا راهنمایی نمایید.

درد در ناحیه قلب و سوزش در کل بدن مخصوصا سمت چپ و خواب رفتگی و گزگز شدن دست و پا بعد از مصرف کمی الکل و مواد مخدر.لطفا راهنمایی نمایید.

سلام و خسته نباشید.پسری 23 ساله هستم.دو ماه پیش من مقدار کمی الکل مصرف کردم و چند ساعت بعد از مصرف درد بدی در قفسه سینه احساس کردم که تا چندین ساعت خواب رو ازم گرفته بود که با یک عدد ژلوفن درست شدم... پس از آن یک ماهه پیش برای اولین و آخرین بار ماده مخدر ماری جوانا گل رو کشیدم و بلافاصله پس از کشیدن احساس درد در قفسه سینه چپ و تنگی نفس و تپش قلب پیدا کردم که هیچ جوره درست نمیشد.هرچی هم دکتر عمومی میرفتم همه ی اینها رو توضیح میدادم یا ژلوفن بم میدادن یا دیازپام تزریق میکردن ولی من هیچ بهبودی احساس نمیکردم. بعد از گذشت یک هفته با مراجعه به متخصص ریه و انجام تست های مربوطه گفتن مشکل ریوی ندارم و پیش متخصص قلب رفتم و ایشون با اکوی قلب گفتن پرولاپس دریچه میترال دارم و چهار قرص تجویز کردن. و پنتوس و آلفن ایکس ال 100 و متورال و گفتن روز به روز بهتر میشم. با گذشت چند روز کمی بهتر شدم ولی الان بعد از یک ماه شرایطم دوباره مثل اول شده و درد در تمام بدنم میپیچه. ضعف و خستگی هم دارم گاهیاوقات نبض رو نوک انگشت اشاره یا پایین پام حس میکنم. باتوجه به اینکه مشکل قلبی نداشتم بم متخصص روماتولوژی معرفی کردن.نظر شما چیست؟ ممنون...
سلام با توجه به شروع علایم بدنبال سو مصرف مسئله روماتولوژی مطرح نیست وعلت اولیه آن میتواند عوارض مواد مخدر والکل باشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

التهاب مفصل آرنج و قفل شدن آن و خشکی و صدای مفاصلمسعود مهدوی۱۳۹۷/۰۳/۱۸

با توجه به خشکی مفصل و ادامه درد توصیه میشود به روماتولوژیست مراجعه کنید

با وجود مراجعه مداوم و استفاده از داروهای احساس درد شدید در کل مفاصل بخصوص در دستها و شانه ها همراه با تغییر شکل انگشت وسط دست.غلامحسین علیشیری۱۳۹۴/۱۰/۱۳

سلام تشخیص خاموش بودن بر اساس مجموعه شکایات بیمار مانند ورم مفصل خشکی صبحگاهی ویافته های بالینی وازمایشات میباشد .ممکن است عوامل دیگر مانند اضطراب باعث تشدید علایم شود که تشخیص با پزشک میباشد.

تحمل کم در زمان حمله بیماریعلیرضا تولایی زواره۱۳۹۶/۰۸/۰۸

نگرانی و فکر کردن درباره درد، درد را بدتر می کند.  افسردگی و عصبانیت باعث فیبرومیالژیا نمی شوند، اما این دو عامل در بین این بیماران بسیار شایع هستند.  پس بهتر است راه های کنترل استرس را یاد بگیرید و افکار مثبت داشته باشید تا با این درد مزمن مقابله کنید.  یادگیری روش آرامش عضلات و یا منحرف کردن فکر با خواندن کتاب مورد علاقه، استرس و درد ناشی از این بیماری را کم می کند.     2-   همانطور که می دانید، درد باعث می شود خواب راحتی نداشته باشید.  حدود 90 درصد افراد مبتلا به این بیماری، دارای اختلالات خواب می باشند.  روش های داشتن خواب خوب عبارت است از: حداقل 8 ساعت خواب شبانه داشته باشند، برنامه ای منظم برای خواب خود بگذارید، از چرت زدن در طی روز خودداری کنید، از نوشیدن قهوه نیز پرهیز کنید، محیط راحتی را برای خواب داشته باشید و قبل از خوابیدن، یک دوش آب گرم بگیرید.  اگر با این راه کارها هنوز با خواب خود مشکل داشتید، می توانید از پزشکتان کمک بگیرید.     3-   کشش عضلات می تواند عملکرد عضلات را زیاد کند و درد فیبرومیالژیا  را کم کند.  شما می توانید ورزش های هوازی را بدون پریدن انجام دهید.   بهترین ورزش های کششی شامل: یوگا و شنا می باشد.  ورزش هایی که برای افراد مبتلا به ورم مفاصل توصیه می شود نیز برای این بیماران مفید است.  هنگامی که درد دارید و خسته هستید، باید سرعت کار کردن خود را کم کنید تا انرژی خود را به هدر ندهید 4- ماساژ درمانی  هر ماساژی برای کاهش درد این بیماران مفید نیست، تنها ماساژ خوب عبارت است از : ماساژ عمیق بافت ها.  یک ماساژ بد، درد شما را بدتر خواهد کرد، بنابراین بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.  همچنین می توانید روش های ساده ای را در خانه به کار ببرید، به طور مثال دو توپ تنیس را در یک جوراب قرار دهید، سپس این جوراب را بین پشتتان و دیوار بگذارید و تکیه بدهید تا نیفتد و آن را بین دیوار و پشت خود بلغزانید . با این روش درد پشت و شانه های خود را آرام می کنید.     5- کمک بخواهید و پشتیبانی بگیرید.  شما ممکن است احتیاج به کمک داشته باشید،  پس زمانی که درد دارید، از دوستان و یا اقوامتان کمک بخواهید و هیچ گاه از کمک خواستن، خجالت نکشید.     6- انرژی خود را حفظ کنید.  خستگی یکی از مشکلات اصلی در این بیماران می باشد.  خستگی در این بیماری می تواند هم جسمی و هم روحی باشد.  هنگامی که درد دارید و خسته هستید، باید سرعت کار کردن خود را کم کنید تا انرژی خود را به هدر ندهید.     7- درمان های مکمل  بسیاری از مبتلایان، درد را با درمان های مکمل کاهش می دهند.  در واقع، 90 درصد بیماران از طب سوزنی، کایروپرکتیک و تای چی بهره می برند.  اما برخی از بیماران استفاده کننده از این درمان های مکمل، در معرض خطر میباشند، لذا باید مراقب باشید.     8- اطلاعات خود را افزایش دهید.  یکی از بهترین راه ها برای مقابله با درد عبارت است از کسب اطلاعات مفید راجع به بیماری.  در این صورت، بهتر راجع به درمان خود تصمیم می گیرید و بهتر درد خود را کنترل می کنید.  می توانید برای کسب اطلاعات از پزشک خود سئوال کنید و یا از کتاب ها، مجلات و سایت های معتبر پزشکی استفاده کنید.

امکان تجویز دارو برای بیماری من که در افغانستان هستم به صورت آنلاین هست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۲۷

با سلام. تجویز دارو بر اساس آخرین وضعیت بیمار و آزمایشات و معاینه بالینی توسط روماتولوژیست بایستی انجام شود و تجویز به غیر از این حالت ممکن نیست.

دیدگاه و نظــرات