برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چرا بیشتر فوق تخصصهای روماتولوژیست داروی آزاتیو پرین را تو دوران شیر دهی تجویز میکنند؟

چرا بیشتر فوق تخصصهای روماتولوژیست داروی آزاتیو پرین را تو دوران شیر دهی تجویز میکنند؟

سلام آقای دکتر علیشیری.فوق تخصص روماتولوژی که خانم بنده تحت نظرش هست.گفته که این دارو تو شیر دهی مجازه.به غیر از هیدروکسی و پردنیزولون و اسپرین 80 و دلتیازم .روزی 1 دونه ازاتیوپرین هم داره میخوره ازاتیوپرین داروی مجازی هست تو شیردهی نظر شما چیه؟
سلام. چنانچه بیماری فعال باشد در مطالعات بلند مدت علمی و تجربیات بالینی ما ثابت شده مصرف این دارو برای شیردهی منعی ندارد و عارضه جدی مشاهده نشده است .

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

پزشک لوپوس و پسوریازیس را تشخیص داده اند و علائم سندرم شوگرن را هم دارم. پردنیزولون و متروتروکسات و ایموران مصرف می کنم. دآیا با قطع پردنیزلون مشکلی برایم ایجاذ می شود؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۲۲

با سلام شما مبتلا به بیماری لوپوس هستید. این بیماری می تواند دارای انواع تظاهرات پوستی مانند پسوریازیس باشند. مجموعه یافته های شوگرن و ریزش مو در هر دو بیماری به علت خود بیماری و یا عوارض بیماری ایجاد شود. پردنیزولون در فاز فعالیت بیماری خصوصا در فعالیت بیماری یکی از درمان های اصلی می باشد. ضروری است در مورد هرگونه تصمیم گیری با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

چرا هنوز بعد از ۲ سال که مبتلا به لوپوس هستم دفع پروتئین کاهش پیدا نکرده؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۱/۱۲/۲۵

دفع پروتئیین در بیماران مبتلا به لوپوس به علت آسیب در اجزای کلیه های درگیر شده می باشد.چنانچه تشخیص و درمان به موقع صورت گرفته باشد درصد قابل توجهی از بیماران دچار بهبودی خواهند شد.در درصدی از موارد که تشخیص با تاخیر صورت گرفته باشد و این مساله باعث آسیب در کلیه ها شده باشد ممکن است روند درمان علی رقم درمان های مناسب تحت نظر روماتولوژیست و یا نفرولوژیست با تاخیر صورت گیرد که این مساله با انجام آزمایشات تخصصی و سونوگرافی کلیه ها و در صورت نیاز نمونه برداری از کلیه ها مشخص می شود.

۲ دکتر نظرات مختلفی دارند یکی لوپوس یکی آرترین روماتوپید کدام درست است؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۱/۲۲

با سلام. ممکن است در شروع بیماری تابلوی بیماری و آزمایشات بیانگر یک نوع بیماری خاص روماتیسمی نباشد اما در طی گذشت زمان تابلوی بیماری و یافته های بیماری کامل می شود . در بیماری لوپوس ممکن است بیمار تظاهرات بالینی واضحی نداشته باشد ولیکن یافته های آزمایشگاهی مثبت باشد.تشخیص فعالیت بیماری بر اساس مجموعه یافته های آزمایشگاهی و بالینی است. بسیاری از افراد با تجربه روماتولوژی معتقدند چنانچه بیمار مبتلا مبتلا به لوپوس منتشر باشد در صورت عدم فعالیت بیماری به عنوان پیشگیری از عود بیماری ضروری است قرص هیدروکسی کلروکین مصرف نماید.

دیدگاه و نظــرات