برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

من ۱۸ سالمه وروماتیسم دارم.آیا می بایست دوره ای می بایست تحت نظر پزشک باشم؟

من ۱۸ سالمه وروماتیسم دارم.آیا می بایست دوره ای می بایست تحت نظر پزشک باشم؟

من ۱۸ سالمه ورماتیسم دارم دوساله ک ب تشخیص پزشک روزی دو عدد پردنیزولن مصرف میکنم الان شش ماهه ک دیگه ب پزشکم مراجمعه نکردم ایا لازمه ک دوباره تحت نظر پزشک باشه ممنون میشم جواب بدین.
با سلام تنظیم دوز دارو ها بر اساس نوع بیماری و شدت بیماری توسط پزشک انجام می شود. پزشکان با تجربه تلاش می کنند بر اساس وضعیت بیمار مصرف داروهایی که عارضه زیادی دارند مانند پردنیزلون را به حداقل ممکن برسانند. انجام خود درمانی توسط بیمار در بیماری های روماتیسمی اشتباه است. توصیه می شود به پزشک معالج مراجعه نمایید.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

رواتیسم دارم.مصرف چه دوزی از پردنیزولون و چه مدت عوارض خود را نشان می دهد؟مژگان عابدینی۱۳۹۶/۰۶/۱۲

بیماری روماتیسم مفصلی باالتهاب مفاصل همراهست که این التهاب میتواند خودش سبب تخریب مفصل ودراستخوان سبب پوکی استخوان شود آنچه مهم است مصرف دارو پردنیزولون تحت نظر پزشک بامیزانی که براساس شدت درگیری مفاصل درمعاینه مشخص میشود صورت گیرد   برای جلوگیری ازعوارض بررسی قندخون -انجام تراکم استخوان- مشاوره چشم پزشکی ازنظر بررسی عوارض پردنیزولون باید بصورت دوره ای انجام شود تادرصورت بروز هرعارضه ای درمان مناسب انجام شود

با سلام با توجه به سابقه ی بیماریم،و اینکه حدودا دو ساله که پردنیزولون مصرف میکنم،جایی خوندم که افرادی که کورتون مصرف میکنند به دلیل کورتیزول بالا ممکنه به سندراحمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۶/۳۰

با سلام اصولا مصرف کورکیکو استروئید ها مانند پردنیزلون در بیماری روماتوئید با دوزهای پایین استفاده می شود که پزشک معالج تمایل دارد دوز این دارو را در اسرع وقت به حداقل ممکن برساند .با توجه به تجربه موجود کوشینگ دارویی در دوزهای معمول این بیماری شایع نیست لذا در صورت وجود علائم ضروری است بررسی بیشتری صورت گیرد.

حدود 13 ماه پیش بیماری من به صورت ورم مچ پای راست شروع شد. و حالا بیماری شعله ورشده آیا مفاصلم تغییر شکل می دهد؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۴/۱۳

با سلام عموما در بیماری های روماتیسمی سیر بیماری و آینده آن تحت تاثیر شروع زودرس درمان و پاسخ بدن به درمان و عوامل محیطی مانند تغذیه و استراحت و مصرف سیگار تاثیر گذار هستند درصد قابل توجهی از بیماران روماتیسمی با توجه به اختلال سیستم ایمنی بایستی تحت درمان باشند. بعضی مواقع با کم کردن داروها چنانچه بیماری عود کند به این معناست که بایستی درمان بصورت قبل ادامه یابد.

روماتیسم در کودک 7 سالهغلامحسین علیشیری۱۳۹۶/۱۰/۲۸

با سلام تشخیص روماتیسم بر اساس یافته های بالینی و آزمایش و شرح حال می باشد. منفی بودن نتیجه آزمایش روماتیسم رد کننده تشخیص روماتیسم نیست. به پزشک متخصص روماتولوژی مراجعه نمایید.

دیدگاه و نظــرات