برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

حدود 5سالی هست که مبتلا به بیماری اسپولیت آنکولیزان هستم 35 درصد پوکی دارم و روابط جنسیم بسیار محدود شده. کمکم کنید چه کنم؟

حدود 5سالی هست که مبتلا به بیماری اسپولیت آنکولیزان هستم 35 درصد پوکی دارم و روابط جنسیم بسیار محدود شده. کمکم کنید چه کنم؟

ضمن خسته نباشیدخدمت پزشک محترم بنده حدود 5 سالی هست که مبتلا به بیماری اسپولیت آنکولیزان هستم حدود یک سال هم هست به پزشک فوق تخصص روماتولوژی مراجعه میکنم و35 درصد هم پوکی استخوان دارم داروهای به تجویز پزشکم مصرف میکنم از جمله دیکلوفناک که روزی یک عدد ولی وقرص های کلسیم ولی احساس میکنم تفاوتی در من حاصل نشده از جمله خمیدگی به سمت جلو ودرد در لگن سمت راست ومحدودیت در کمر نمیدانم چکار کنم چون علاوه بر درد ومحدویت حرکت در روحیه ام نیز بسیار تأثیر گذاشته ومیل جنسی ام نیز به طور قابل ملاحظه ای کم شده در پایان خاطر نشان میشود که روزانه به تعداد 10 عدد سیگار هم میکشم لطفا راهنمایی بفرمائید چه باید کرد ونیز آیا روزه گرفتن برایم مضراست؟
با سلام در بیماری ذکر شده باید دارو ها با دوز درمانی مناسب استفاده شود . در صورت عدم پاسخ پزشک معالج اقدام به تعویض دارو می کند. در صورت مقاوم بودن به درمان دارو های بیولوژیک توصیه می شود. در زمینه روزه داری پزشک معالج شما بر اساس دارو های مصرفی و وضعیت جسمی شما تصمیم گیری می کند.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

اسپوندیلیت انکیلوزانمحسن اخیانی۱۳۹۷/۰۵/۰۹

سلام نمی توانم نظر بدهم باید معاینه شوید.

بنده بیماری اسپوندیلیت‌ آنکیلوزان‌ دارم. نزدیک یک ماه مصرف دارو را قطع کردم . در حال حاضر درد شدیدی در پا دارم. علت چیست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۲۶

با سلام بیماری ذکر شده از آن دسته از بیماری های روماتیسمی است که بایستی تحت درمان مناسب باشید. چنانچه دچار آرتریت مفصل شده اید ضروری است با نظر پزشک معالج مجدد تحت درمان مناسب قرار گیرید بایستی توجه نمایید ممکن است آرتریت عفونی که شیوع بالاتری در بیماران روماتیسمی دارد در مفصل ایجاد شده باشد که تشخیص آن با معاینه و انجام آزمایشات مربوطه است.

ازدواج با فرد مبتلا به ASمژگان عابدینی۱۳۹۶/۰۷/۱۱

سلام خوشبختانه وقتی بیمار درمراحل اولیه تشخیص داده شود ودرمان مناسب باتوجه به وضعیت معاینه بیمار شروع شود معمولا تغییر شکل درستون فقرات خوشبختانه رخ نمی دهد و مشکلی هم برای فرزند دار شدن نخواهند داشت فقط پیگیری ومراجعه منظم به پزشک معالج الزامی است درصورت کنترل التهاب بادارو مشکلی برای مسائل جنسی نخواهند داشت عدم استرس درپاسخ درمانی خیلی مهم است داروهای بیولوژیک درمواردی که نیاز باشد کمک درمانی خوبی برای بیمار خواهد بود بشرطی که بیمار ازنظر اقتصادی بتواند آنرا تهیه کند

سلام با تشکر آیا در همه بیماری های اسپوندیلیت آنکیلوزانت چسبندگی مهره ها اتفاق می افتد؟ غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۰۹

با سلام بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت یک بیماری روماتیسمی با طیف تظاهرات بالینی از خفیف تا سیر پیشرونده می باشد. در برخی از بیماران سیر ابتلا بسیار کند و در بعضی دیگر پیشرونده و سریع است. امروزه بر خلاف تفکر قدیم معتقدند که با درمان مناسب و انجام ورزش های متناسب با بیماری می توان از روند پیشرفت بیماری پیشگیری نمود

دیدگاه و نظــرات