سلام متاسفانه علت اکثر بیماری های روماتیسمی مشخص نیست و بعضا حتی سن و جنس هم در ابتلا به آن تاثیری ندارد. توصیه میکنم با تقویت روحیه درمان ها را تحت نظر پزشک خود ادامه دهید.
سلام.هر چند دوز دارو کم است ولی احتمال بروز حساسیت با هر دارویی وجود دارد.رژیم غذایی و اجتناب از تماس مستقیم با نور خورشید و گاهی داروهای موضعی توصیه می شود.
سلام عزیز. ماهیت بیماری های روماتیسمی وبخصوص آرتریت روماتویید عود پذیری آن ودر درصدی از آن مقاومت جدی به درمان است. من نمی دانم آخرین مراجعه بیمار ومصرف دارو ها به چه صورت است؟! بیمار بایدبداند که با یک بیماری مزمن که درمان قطعی ندارد سر و کار دارد..درمان ها ممکن است درطول زمان نیز عوض شوند...درسیر این بیماری ممکن است آرتروز نیز عارض شود وتحرک بیمار را بطور جدی تحت تاثیر قرار دهد...لذا توصیه می کنم مراجعه مکرر ومنظم برای پزشک خود داشته باشد. اگر مدت مدیدی مراجعه نکرده باشد ممکن است کاندید داروهای بیولوژیک باشد. ممکن است نیاز به مشاوره ارتوپدی وانجام دانسیتومتری نیز داشته باشد...درنهایت قطع دارو بدون اجازه واطلاع پزشک وعدم مراجعه ، کار درستی بنظر نمی رسد.. بیمار مجددا تشریف بیاورند باکمال میل در خدمتشان خواهم بود.
با سلام ارتباط معناداری بین بیماری هاشیموتو که یک بیماری خود ایمنی تیروئید است با سایر بیماری های سیستمیک روماتیسمی وجود دارد با توجه به شرح حال و وجود 2 سقط توصیه می شود به روماتولوژیست مراجعه نمایید و از نظر بیماری های مانند لوپوس یا سندرم آنتی فسفولیپید بررسی شوید.
تمامی مشاوره ها پس از بررسی توسط مدیریت به پزشکان فوق تخصص سایت ارجاع داده می شود
پس از پاسخ دکتر ایمیلی برای شما ارسال می شود و شما می توانید با مراجعه به صفحه کاربری پاسخ سوال را دریافت نمایید.