برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

ضعف بدنی سمت چپ بدن از کتف تا مچ

ضعف بدنی سمت چپ بدن از کتف تا مچ

با سلام بنده مدتی است که سمت چپ بدنم البته بالاتنه از زیر بغلم تا مچ دستم شروع به درد میکنه و ضعف میره البته موقتی است و مواقعی که استرس دارم و عصبی میشم این حالت پیش میاد و بعد از چند دقیقه برطرف میشه البته من آزمایش کلی دادم که آهن خونم 9 است و در یک چکاب کلی که به عمل آوردم در نوار قلبم تغییراتی مشاهده شده. راهنمایی کنید.
سلام چون سمت چپ بدن هست در درجه اول مشکلات قلبی باید بررسی شود. وبه متخصص قلب مراجعه شود. اهن ۹ کم هست ولی در کنار سایر فاکتورهای اهن تفسیر میشود ولی نمی تواند عامل ان باشد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

علت درد تمامی مفصلها و عضلات چیست؟ غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۶/۰۷

با سلام.علت درد مفاصل و یا عضلات بر اساس مدت زمان آن دارای تقسیم بندی متفاوت است در موارد حاد ینی درد طول کشیده یک یا ۲ هفته می تواند ناشی از بیماری های ویروسی و فشار زیاد بر روی عضلات باشد در صورتی که درد بیش از ۳ هفته طول بکشد بایستی بیماریهای سیستمیک و روماتیسمی بررسی شوند

دردهای شدید روده ای و استخوانی ستون فقرات و خستگی دائمثریا شادمانفر۱۳۹۶/۰۷/۰۵

سلام.آیا شما کولیت اولسروز دارید؟ در مواردی ممکن است این بیماری به مفصل بزند. بنابر این مراجعه به روماتولوژیست جهت معاینه و بررسیهای لازم ضروری است.

تحمل کم در زمان حمله بیماریعلیرضا تولایی زواره۱۳۹۶/۰۸/۰۸

نگرانی و فکر کردن درباره درد، درد را بدتر می کند.  افسردگی و عصبانیت باعث فیبرومیالژیا نمی شوند، اما این دو عامل در بین این بیماران بسیار شایع هستند.  پس بهتر است راه های کنترل استرس را یاد بگیرید و افکار مثبت داشته باشید تا با این درد مزمن مقابله کنید.  یادگیری روش آرامش عضلات و یا منحرف کردن فکر با خواندن کتاب مورد علاقه، استرس و درد ناشی از این بیماری را کم می کند.     2-   همانطور که می دانید، درد باعث می شود خواب راحتی نداشته باشید.  حدود 90 درصد افراد مبتلا به این بیماری، دارای اختلالات خواب می باشند.  روش های داشتن خواب خوب عبارت است از: حداقل 8 ساعت خواب شبانه داشته باشند، برنامه ای منظم برای خواب خود بگذارید، از چرت زدن در طی روز خودداری کنید، از نوشیدن قهوه نیز پرهیز کنید، محیط راحتی را برای خواب داشته باشید و قبل از خوابیدن، یک دوش آب گرم بگیرید.  اگر با این راه کارها هنوز با خواب خود مشکل داشتید، می توانید از پزشکتان کمک بگیرید.     3-   کشش عضلات می تواند عملکرد عضلات را زیاد کند و درد فیبرومیالژیا  را کم کند.  شما می توانید ورزش های هوازی را بدون پریدن انجام دهید.   بهترین ورزش های کششی شامل: یوگا و شنا می باشد.  ورزش هایی که برای افراد مبتلا به ورم مفاصل توصیه می شود نیز برای این بیماران مفید است.  هنگامی که درد دارید و خسته هستید، باید سرعت کار کردن خود را کم کنید تا انرژی خود را به هدر ندهید 4- ماساژ درمانی  هر ماساژی برای کاهش درد این بیماران مفید نیست، تنها ماساژ خوب عبارت است از : ماساژ عمیق بافت ها.  یک ماساژ بد، درد شما را بدتر خواهد کرد، بنابراین بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.  همچنین می توانید روش های ساده ای را در خانه به کار ببرید، به طور مثال دو توپ تنیس را در یک جوراب قرار دهید، سپس این جوراب را بین پشتتان و دیوار بگذارید و تکیه بدهید تا نیفتد و آن را بین دیوار و پشت خود بلغزانید . با این روش درد پشت و شانه های خود را آرام می کنید.     5- کمک بخواهید و پشتیبانی بگیرید.  شما ممکن است احتیاج به کمک داشته باشید،  پس زمانی که درد دارید، از دوستان و یا اقوامتان کمک بخواهید و هیچ گاه از کمک خواستن، خجالت نکشید.     6- انرژی خود را حفظ کنید.  خستگی یکی از مشکلات اصلی در این بیماران می باشد.  خستگی در این بیماری می تواند هم جسمی و هم روحی باشد.  هنگامی که درد دارید و خسته هستید، باید سرعت کار کردن خود را کم کنید تا انرژی خود را به هدر ندهید.     7- درمان های مکمل  بسیاری از مبتلایان، درد را با درمان های مکمل کاهش می دهند.  در واقع، 90 درصد بیماران از طب سوزنی، کایروپرکتیک و تای چی بهره می برند.  اما برخی از بیماران استفاده کننده از این درمان های مکمل، در معرض خطر میباشند، لذا باید مراقب باشید.     8- اطلاعات خود را افزایش دهید.  یکی از بهترین راه ها برای مقابله با درد عبارت است از کسب اطلاعات مفید راجع به بیماری.  در این صورت، بهتر راجع به درمان خود تصمیم می گیرید و بهتر درد خود را کنترل می کنید.  می توانید برای کسب اطلاعات از پزشک خود سئوال کنید و یا از کتاب ها، مجلات و سایت های معتبر پزشکی استفاده کنید.

درد دست و پاها به صورت مکرر و شدید و سیار در نقاط مختلفاحمد سلیم زاده۱۳۹۵/۰۱/۱۶

سلام.علایم ذکر شده با شروع بیماری های روماتیسمی،و یا مقلدین روماتیسم مطابقت دارد،و به هیچ وجه منفی بودن ازمایش موجب نفی روماتیسم نیست.مراجعه به پزشک روماتولوژیست ضروری است.شما می توانید به یکی از پزشکان سایت که در صفحه پزشکان اطلاعات آن موجود است مراجعه نمایید.

دیدگاه و نظــرات