برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چند سوال در مورد آرتریت روماتویید دارم. با تشکر

چند سوال در مورد آرتریت روماتویید دارم. با تشکر

با سلام اول باید معذرت خواهی کنم بابت سوالات مداومی که در ذهنم به وجود می آید و میپرسم ولی شما بهترین جایی هستین که میتونم سوالاتم رو مطرح کنم،با توجه به سوال قبلیم فرمودین داروهای بیولوژیکی رو برای کسانی تجویز می کنند که به داروهای معمول جواب ندن میخواستم بدونم عدم جواب به دارو رو چی تعریف میکنیم؟مثلا من الآن با وجود اینکه بیشتر ازده ساله که دارم متوترکسات میخورم نه تنها جلوی پیشرفت بیماریم رو نگرفته بلکه مفصلهای دیگم رو هم درگیر کرده محدودیت حرکت در مچ دست و آرنج هام هم بیشتر شده،واقعا ممنونم از وقتی که برای پاسخگویی به سوالاتم میذارید.
با سلام در بیماری روماتوئید بایستی طی ۶ ماه درمان مناسب ترکیبی داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی مانند متوتروکسات و سولفاسالازین و پردنیزلون و در صورت نیاز تزریقات مفصلی بیماری را از نظر بالینی و آزمایشگاهی کنترل کامل نمود. چنانچه بیماری با درمان ترکیبی با دوز کامل کنترل نشود و یا اینکه بیمار با این درمان ها دچار عارضه شود در این مرحله توصیه به شروع داروی بیولوژیک می شود

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آیا تعریق از عوارض سولفاسالازین است؟احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۳/۱۶

با سلام در بیماری آرتریت روماتوئید معمولا ستون فقرات کمری و لگنی مبتلا نمی شود در صورت وجود التهاب در مهره های ذکر شده بایستی به فکر بیماری اسپوندیلو آرتریت بود. سولفاسالازین داروی نسبتا خوبی در درمان روماتیسم می باشد ولیکن در موارد غیر شایعی ممکن است عوارض گوارشی و پوستی خصوصا در مواجه با نور آفتاب داشته باشد. توصیه می شود با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

درد در ناحیه پاشنه پا و برخی از مفاصل می تواند نشانه روماتیسم باشد؟محسن اخیانی۱۳۹۴/۱۱/۲۰

سلام اگر درد مفاصل همراه با تورم است احتمال رماتیسم مطرح است در غیر اینصورت خیر.

آزمایشات اولیه مورد لزوم برای تشخیص روماتیسم کدام آزمایشات هستند؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۴/۳۱

سلام با همین ازمایشات و در هر آزمایشگاهی که خواستید.

تورم و ورم مفاصل ناشی از آرتریت روماتویید کمپرس آب گرم میتونه کمک کنه یا آب سرد؟آیا بیماری من خوب میشه؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۴/۰۴

با سلام قسمت عمده بیماران آرتریت روماتوئید با درمان های معمول و اقدامات نگهدارنده دچار بهبود نسبی در علائم و نشانه ها می شوند در بسیاری از موارد که بیماری کنترل است می توان با حداقل دارو بیماری را در حالت خاموش نگه داشت. بهبودی کامل به معنای قطع کامل تمامی داروها در درصد کمی از بیماران( ۱۰ تا ۲۰ درصد) اتفاق می افتد. توصیه می شود با توجه به سابقه طولانی بیماری در شما با پذیرش بیماری و تطابق با آن تحت نظر روماتولوژیست درمان ها را بطور دقیق پیگیری نمایید.

دیدگاه و نظــرات