برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

چرا هنوز بعد از ۲ سال که مبتلا به لوپوس هستم دفع پروتئین کاهش پیدا نکرده؟

چرا هنوز بعد از ۲ سال که مبتلا به لوپوس هستم دفع پروتئین کاهش پیدا نکرده؟

با سلام و خسته نباشید و با تشکر از وقتی که برای پاسخگویی می گذارید من 28 سالمه و دو ساله که به لوپوس مبتلا شده ام می خواستم بدونم که چرا طی این دو سال مصرف دارو هنوز دفع پروتیین از کلیه هایم بهبود نیافته و در اخرین ازمایشم دفع پروتیین 886 در 24 ساعت داشته ام .ایا دفع پروتیین در اینده باعث از کار افتادگی کلیه هایم می شود یا نه در حال حاظر داروی کاپتوپریل و لوزارتان و پردنیزولون و هیدروکسی کین استفاده می کنم .
دفع پروتئیین در بیماران مبتلا به لوپوس به علت آسیب در اجزای کلیه های درگیر شده می باشد.چنانچه تشخیص و درمان به موقع صورت گرفته باشد درصد قابل توجهی از بیماران دچار بهبودی خواهند شد.در درصدی از موارد که تشخیص با تاخیر صورت گرفته باشد و این مساله باعث آسیب در کلیه ها شده باشد ممکن است روند درمان علی رقم درمان های مناسب تحت نظر روماتولوژیست و یا نفرولوژیست با تاخیر صورت گیرد که این مساله با انجام آزمایشات تخصصی و سونوگرافی کلیه ها و در صورت نیاز نمونه برداری از کلیه ها مشخص می شود.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

گلو درد میتونه از علایم لوپوس باشه!؟ ممکنه بیماری لوپوس اصلا عود نکنه !؟ احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۶/۲۸

با سلام بیماری مزمن لوپوس دارای درمان طولانی بوده و ممکن است با استرس و عفونت شعله ور شود. لذا ضروری است بیمار به طور دائم تحت درمان پزشک متخصص باشد.

سلام. سوالم اینه که رابطه جنسی زیاد چه تاثیری میتونه بر بیماران لوپوسی داشته باشه؟محسن اخیانی۱۳۹۵/۱۱/۱۳

سلام .رابطه جنسی زیاد ارتباطی با فعال شدن بیماری نداره ولی نباید قرص جلوگیری مصرف شود. اگر این کار موجب استرس شما شود وجود استرس بیماری را تشدید می‌کند.

بنده در سال 87 صاحب فرزند شدم و در سال 91 متوجه بیماری لوپوس ایا این بیماری به فرزند من منتقل شده است؟ غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۱۹

با سلام اگر چه عامل وراثت در بیماری زایی لوپوس مطرح شده است ولیکن نفوذ این بیمار تحت تاثیر عوامل متعددی ایجاد می شود و معمولا نیاز به بررسی ژنتیکی نمی باشد و نگران کننده نیست.

28 ساله مبتلا به لوپوس و همسرم 30 ساله مبتلا به اسپندولیت انکلوزان است .بارداری برای من امکان پذیره؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۱۰/۱۷

با سلام بیماری لوپوس چنانچه کنترل کامل باشد و هیچ ارگانی دستخوش آسیب در حد یافته های آزمایشگاهی و بالینی نباشد بیمار زن می تواند با رعایت دستورات پزشک معالج باردار شود ولیکن نسبت به افراد سالم جامعه خطرات دوران بارداری بیشتر است.در مردان با بیماری اسپوندیلیت آنکیلوزانت که تحت کنترل باشند و داروهای خاصی مانند متوتروکسات استفاده نمی کنند بارداری منعی ندارد و جهت پیشگیری از ابتلای بچه توصیه به بررسی بیشتر ژنتیکی نمی شود

دیدگاه و نظــرات