برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;

درمان ضایعات دهانی با ابداع پچی جدید

درمان ضایعات دهانی با ابداع پچی جدید دانشمندان انگلیسی، پچ جدیدی ابداع کرده‌اند که می‌تواند شیوه‌های درمان زخم‌های دهانی را بهبود بخشد. ممکن است شیوه درمان زخم‌های دردناک داخل دهان، با یک پچ جدید که مانند چسب زخم عمل می‌کند، متحول شود.
دانشمندان انگلیسی، پچ جدیدی ابداع کرده‌اند که می‌تواند شیوه‌های درمان زخم‌های دهانی را بهبود بخشد.
به گزارش «بهپو»، ممکن است شیوه درمان زخم‌های دردناک داخل دهان، با یک پچ جدید که مانند چسب زخم عمل می‌کند، متحول شود.
دانشمندان دانشکده دندانپزشکی «دانشگاه شفیلد» در انگلستان با همکاری شرکت «درم‌تریت آ/اس»، با به کار بردن پلیمرهایی که قابلیت چسبیدن به سطوح مرطوب را دارند، یک پچ منحصربه‌فرد ابداع کرده‌اند.
این پچ داروی استروییدی را مستقیم به سمت زخم یا ضایعه دهانی هدایت می کند و در عین حال یک مانع محافظ در اطراف زخم ایجاد و روند بهبود را تسریع می بخشد.
این پچ جدید یک درمان پیشرفته در درمان بیماری های مخاطی مثل لیکن پلان و استوماتیت آقتی راجعه محسوب می شود؛ بیماری هایی که ضایعات دهانی دردناکی ایجاد می کنند و 1 تا 2 درصد از جمعیت را درگیر کرده اند و تاثیر منفی بر زندگی روزمره فرد می گذارند.
تاکنون، زخم‌های دهان با استفاده از کرم و شوینده های دهان درمان شده‌اند اما این درمان‌ها، علاوه بر ناحیه مورد نظر، دیگر قسمت‌های دهان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهند.
دکتر «کریگ مرداک»، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: «شرایط التهابی مزمن که زخم‌های فرسایشی و دردناک ایجاد می‌کنند، تاثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی دارند. درمان‌های کنونی، از استروئیدهای موجود در دهان‌شویه و کرم بهره می‌برند اما به خاطر کافی نبون دفعات تماس دارو با زخم، اغلب بی‌تاثیر هستند. این پچ، مانند یک چسب زخم عمل می‌کند و به این ترتیب، علاوه بر ایجاد یک مانع محافظتی، در هدف قرار دادن مستقیم زخم، تاثیر بسزایی دارد. بیمارانی که به طور آزمایشی، این پچ جدید را به کار برده‌اند، معتقدند استفاده از آن بسیار ساده و عملکرد آن، بسیار کارآمد است.»
به گزارش «بهپو» و به نقل از «ساینس دیلی»، «جنز هانسن»، مدیر شرکت «درم‌تریت آ/اس» گفت: «همکاری با دانشگاه شفیلد، بدون شک به استفاده از این ابداع در درمان‌های بالینی منجر خواهد شد. شرکت ما مصمم است که به زودی تاییدیه ثبت این پچ را بگیرد و آن را برای استفاده‌های بالینی در دسترس مردم و پزشکان قرار دهد. ما امیدواریم این همکاری ادامه پیدا کند و به کاربردهای بالینی جدیدتری برای این پچ منجر شود.»
یافته‌های این پژوهش، در مجله « Biomaterials» به چاپ رسید./

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

دیدگاه و نظــرات