برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;

در فصل سرما عسل بخورید

در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.

اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.

اگرچه طعم دهنده های بسیاری برای غذاها وجود دارند اما عسل جزو خوردنی هایی است که علاوه بر طعم و مزه دلچسب، خواص تغذیه ای بسیاری نیز دارد.

متخصصان تغذیه و سلامت توصیه می کنند که با فرا رسیدن فصل سرما این خوردنی مفید را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید و با مصرف آن به بسیاری از مشکلات جسمی و بیماری های مربوط به این فصل از جمله موارد زیر پایان دهید:

عسل درمان کننده سرفه

عسل در فصل سرد خاصیت دارویی دارد. بر اساس یک مطالعه انجام شده برای کودکانی که دچار سرماخوردگی بودند بدون هیچ گونه دارویی، عسل تجویز شد و نتایج مطالعات نشان داد که عسل در بهبود سرفه و خواب کودکان موثرتر از داروهای شیمیایی است.

سازمان جهانی بهداشت نیز عسل را به عنوان یک ماده مسکن در درمان سرفه معرفی کرده است.

عسل شفادهنده زخم ها

عسل سابقه ای طولانی در درمان زخم دارد. در واقع عسل ضدباکتری و التیام دهنده است. هر نوع از عسل می تواند این خاصیت را داشته باشد.

در یک مطالعه منتشر شده در مجله انگلیسی «جراحی» متخصصان از عسل برای درمان 59 بیمار که زخم های شدیدی داشتند، استفاده کردند. همه این بیماران جز یک نفر پس از گذشت یک هفته درمان با عسل بهبود یافتند.

عسل درمان کننده مشکلات پوستی

در یک مطالعه انجام شده در مجله تحقیقات پزشکی اروپا عسل برای درمان مشکلات پوستی در 30 بیمار استفاده شد و پس از گذشت یک هفته زخم ها و خارش های پوستی در این افراد بهبود یافت.

با توجه به این که در فصل سرما، اختلالات پوستی به دلیل سرمای هوا تشدید می شود استفاده از آن بیشتر توصیه می شود.

عسل انرژی زاست

یک عقیده اشتباه در میان مردم شایع شده مبنی بر که استفاده از کربوهیدرات ها مفید نیست در حالی که کربوهیدرات ها در مواد غذایی سالمی مانند میوه ها، سبزیجات و آجیل وجود دارند.

علاوه بر این سیستم گوارش هر فردی برای ساخت گلوکز و تولید انرژی به کربوهیدرات نیاز دارد. عسل نیز یکی از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات است و به تامین انرژی بدن کمک می کند. عسل همچنین منبع غنی از آنتی اکسیدان است./

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

دیدگاه و نظــرات