برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

ایا بیمارانی که بعلت بیماری بهجت بینایی خود را از دست میدهند درمانی هست که بینایی انها برگردد

ایا بیمارانی که بعلت بیماری بهجت بینایی خود را از دست میدهند درمانی هست که بینایی انها برگردد

سلام مادر زنم یازده سال است بعلت بیماری بهجت بینایی خود را به تدریج از دست داده است تاری دید داشتن و به نور افتاب حساس بودن پیش چندتا پزشک هم مراجعه کردن که در اخر گفتن بره شیراز و یک بار وقتی بینا بودن چشم هایشان خیلی درد میکنه و تار میبینن که شوهرشون از یه قطره که پنج ماه بیرون از یخچال بوده و در جای نسبتا گرم بود برای چشمهایش استفاده میکنه و اون موقع چشمهای بیمار خیلی میسوزه .لطفا کمک کنید ایا امیدی هست
سلام در بیماری بهجت اگر تظاهر شایع ان افت دهانی مکرر وباشیوع کمتر افت تناسلی است ولیکن در سیر بیماری ممکن است چشم درگیر شود.در بیمار ذکر شده چنانچه در چشم بیماری فعال است امکان کمک موثر هست درغیر اینصورت کار دشوار است.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

آفت دهانی از ابتدای تولدمحسن اخیانی۱۳۹۶/۰۵/۲۸

سلام.اولا حتما باید از نظر بیماری پمفیگوس برسی شوید (بخش پوست بیمارستان رازی).ثانیا اقدامات ذیل موثر است: تعویض مکررخمیر دندان ومسواک هر یکماه وزدن مکرر نخ دندان و شستشوی دهان با محلول دهان شویه پس از مسواک (مثلا oral B)،در ماه یک دوره یکهفته ای انتی بیوتیک مثل اموکسی سیلین بخورید،ادامه کلشی سین.

با عرض سلام میخواستم درباره بیماری بهجت بدانم و نام تست این بیماری برای آنکه بدانم به آن مبتلا هستم یا نه چیست؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۳/۰۱/۲۶

با سلام تشخیص بیماری بهجت بر اساس مجموعه ای از علامات می باشد مانند آفت در دهان و دستگاه تناسلی و ابتلای چشمی و غیره . تست پوستی پاترژی به تایید تشخیص کمک می کند. توصیه می شود بر روی لینک بهجت پایین همین سوال کلیک کنید و مقالات مرتبط در سایت را مطالعه نمایید.

آیا تست Hlab در دو بازه زمانی می تواند تغییر جدید داشته باشد؟محسن اخیانی۱۳۹۶/۰۵/۳۰

سلام.گهگاه تست ممکن است منفی شود.در حال حاضر ANA منفی است.

دخترم هر از گاهی در دهانش آفت میزند نگران شدم که بیماری بهجت داشته باشد!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۵/۱۷

با سلام وجود آفت می تواند دارای علل بسیار زیادی مانند کمبود ویتامین ها و یا بیماری های روماتیسمی در درصد قابل توجهی از موارد بدون علت باشد. با توجه به وجود آفت های محدود توصیه به مصرف مولتی ویتامین ها و فولیک اسید می شود. نیاز به اقدام بیشتری نیست.

دیدگاه و نظــرات