برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

درمان نقرس

درمان نقرس

سلام و تشکر فراوان به دلیل تشخیص نادرست(دکتر تشخیص ضرب دیدگی ورزشی دادند) پس از سه حمله درفاصله حدود ۳ سال به مدت ۳ ماه قرص کلشی سین مصرف کردم. پس از قطع کلشی سین و شروع مصرف آلوپورینول ۱۰۰ روز دوم مصرف مجدد شصت پام درد گرفته آیا طبیعی است یعنی آلوپورینول را ادامه بدم؟ یا آنرا قطع و مجدد کلشی سین بخورم. برای کاهش درد ایبوپروفن خوردم. هیچ قرصی مثل ایبوپروفن دردم را کاهش نمیده؟ گویی قرص های نقرس چندان برام اثربخش نیستند لطفا راهنمایی بفرمایید؟ جزاکم الله خیرا.سلامت و موفق باشید.
سلام  قرص کلشی سین تحت نظر پزشک ادامه دهید  سطح اسید اوریک به کمتر از ۶ باید برسد  تا آن زمان آلوپورینول را ادامه دهید البته حتما تحت نظر پزشک با کنترل وضعیت کلیه و کبد باید قرار بگیرید

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

سلام. بیماری نقرس دارم، رژیم غذایی رعایت میکنم، آب زیاد مینوشم، پاهایم سر هستندو...چند ماه است که درد به شصت پا منتقل شده است. راهنمایی نمایید.غلامحسین علیشیری۱۳۹۵/۰۳/۱۷

با سلام. شما مبتلا به نقرس مزمن هستید.در نقرس مزمن بایستی قرص کلشی سین حداقل 3- 6 ماه تا قطع حمله نقرس ادامه یابد.سپس همزمان با قطع حمله نقرس باید دارویی که کاهش دهنده اسید اوریک خون می باشد مانند آلوپورینول مصرف گردد.دوز آلوپورینول به میزانی باید افزایش یابد که ایجاد عارضه نکند و از طرفی بتوان میزان اسید اوریک را به زیر 6 کاهش داد. در حملات حاد باید کلشی سین مصرف شود و چنانچه آلوپورینول قبلا استفاده می شده است مصرف آن باید ادامه یابد و چنانچه مصرف نمی شده مصرف آن در حملات باعث تشدید حملات می گردد.در مواردی که بیمار سنگ اوراتی و یا رسوب اوریک اسید در نسج نرم مانند لاله گوش و مفاصل دارد بایستی رقم اوریک اسید بسیار پایین بیاید.افزایش مصرف دوز آلی پورینول می بایست با نظر پزشک معالج باشد.در بیمارانی که تحت درمان دارویی با آلوپورینول هستند ضرورتی برای رژیم غدایی سخت نیست .بهتر مصرف مواد پروتئینی خصوصا مواد گوشتی کاهش یابد.تاکید می شود در این بیماری نیازی به رژیم غذایی سفت و سخت نیست. کم آبی و پیاده روزی طولانی مدت ممکن است باعث تشدید حملات شود.تاثیر سایر موارد از قبیل استرس بر این بیماری اثبات شده نیست.

سردی دست و پا در نقرس اهدائ خون آیا کمکی میکند؟ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۳/۱۸

با سلام.نکات زیر قابل توجه است: 1-سطح اسید اوریک ارتباطی با سردی اندامها ندارد.2- اهدا خون در بیمار نقرسی مشکلی ندارد، اما کمک به بهبودی نمیکند.3-با اهدا خون سطح ویتامین ب کاهش نمی یابد.

تاثیر کلشی سین و آلوپورینول بر نقرسمسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۹/۱۳

اگر حملات مکرر تورم مفصل ناشی از نقرس دارید بایستی تحت درمان دارویی قرار گیرید.راجع به میزان و نوع دارو با پزشک متخصص مشورت نمایید.

نقرسثریا شادمانفر۱۳۹۶/۰۸/۰۵

بله با توجه به شرح حال شما نقرس دارید. حتما با توجه به سطح بالای اسید اوریک باید منظم و مدام آلوپورینول مصرف کنید و تحت نظر یک روماتولوژیست باشید.

دیدگاه و نظــرات