برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

قصد دارم با خانمی ازدواج کنم که تقریبا چهار سال رماتیسم مفصلی و درد در مچ دست چپ دارد آیا این بیماری ارثی است؟

قصد دارم با خانمی ازدواج کنم که تقریبا چهار سال رماتیسم مفصلی و درد در مچ دست چپ دارد آیا این بیماری ارثی است؟

با سلام .من قصد دارم با خانم 24ساله ای ازدواج کنم که تقریبا چهار سال رماتیسم مفصلی و درد در مچ دست چپ دارد و روزانه یک ونیم قرص کورتن به همراه تقریبا هفت قرص دیگر مثل کلسیم و .. مصرف میکند و هر از چند گاهی دل درد شدید هم دارد به نظر شما بیماری ایشان در اینده بعد از ازدواج مثلا موقعه بارداری و ...چگونه خواهد شدو من در اینده با چه مشکلاتی روبرو خواهم بود؟
با سلام بیماری های روماتیسمی عمدتا ماهیت مزمن داشته و نیاز به درمان طولانی مدت دارند بعضی از بیماری های روماتیسمی در بارداری خاموش می شوند مانند آرتریت. ولی برخی دیگر مانند لوپوس ممکن است در بارداری شعله ور شوند. بهتر است راجع به نوع و شدت بیماری با پزشک معالج ایشان مشورت نمایید. مقالاتی در این سایت با موضوع زندگی زناشویی و روماتیم وجود دارد

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

مادرم حدود یک ماه است که در ناحیه پایین انگشت شست پا دچار درد شده‌اند. بیماری روماتیسم مفصلی تشخیص داده شده است. ورزش های مناسب چیست؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۹/۲۷

با سلام درد در ناحیه شست می تواند با علل التهابی به شکل آرتریت بروز کند ( مانند نقرس و روماتوئید) و یا ناشی از علل غیر التهابی مانند آرتروز و یا انهنای شست به داخل ( هلوکس ولگوس) باشد که درمان هر کدام متفاوت می باشد و اصولا در فاز حاد توصیه به ورزش نمی شود. استفاده از کفش مناسب که فشار روی مفصل مبتلا را کاهش دهد کمک جدی می نماید.

درمان روماتیسمغلامحسین علیشیری۱۳۹۷/۰۱/۲۰

با سلام.هنوز درمان قطعی برای بیماری روماتیسم وجود ندارد ولی با پیشرفت های خوبی که در این زمینه صورت پذیرفته می توان در صورت پیگیری درمان زندگی بهتری را تجربه کرد.درمان های این نوع بیماری ها معمولا طولانی مدت است .تشخیص فعالیت بیماری با یافته های بالینی و آزمایشگاهی است.حتما با یک پزشک روماتولوژیست حضوری مشورت نمایید.

لوپوس دارم. وقتی سرپا می ایستم زانوهام سرد میشه ربطی به این بیماری داره؟احمد سلیم زاده۱۳۹۲/۰۲/۲۳

با سلام احساس بی حسی و یا سرد شدگی در اندام تهتانی در وضعیت های خاص مانند نشستن طولانی و یا ایستادن می تواند ناشی از درد های ارجاعی از کمر و ... باشد. در صورت مداوم بودن این شکایت ضروری است بررسی تکمیلی با الکترودیاگنوز صورت گیرد.

تاثیر تغذیه بر بیماری روماتیسم مفصلی!!ثریا شادمانفر۱۳۹۵/۰۷/۰۷

سلام نه ارتباطی ندارد.ولی توصیه میشود بیمارانی که با خوردن سردی دچار افزایش درد میشوند از مصرف ان خودداری کنند.

دیدگاه و نظــرات