برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;

دستگاه قند خون کاشتنی که تا 90 روز نیاز به تعویض ندارد

دستگاه قند خون کاشتنی که تا 90 روز نیاز به تعویض ندارد «سازمان غذا و دارو آمریکا» «FDA»، از دستگاه کنترل مداوم قندخون «CGM» جدیدی رونمایی کرده است که با استفاده از یک حسگر کاشتنی، می‌تواند تا مدت زمان ۹۰ روز روی پوست بیمار تعبیه شود.
«سازمان غذا و دارو آمریکا» «FDA»، از دستگاه کنترل مداوم قندخون «CGM» جدیدی رونمایی کرده است که با استفاده از یک حسگر کاشتنی، می‌تواند تا مدت زمان ۹۰ روز روی پوست بیمار تعبیه شود.
به گزارش «بهپو»، سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه کنترل قندخون جدیدی را رونمایی کرد که با ارسال اطلاعات بیمار از یک حسگر کاشتنی به یک اپلیکیشن موبایل، این امکان را به وی می‌دهد که وضعیت جسمانی و سطح قندخون خود را در گوشی هوشمند خود مشاهده کند.
اگر این حسگر توسط یک پزشک متخصص در سطح بدن بیمار تعبیه شود، می‌تواند تا ۹۰ روز در بدن وی باقی ‌بماند.
این در حالی است که نمونه‌های مشابه این دستگاه هر 10 روز یک بار باید تعویض شوند.
این دستگاه که قابل استفاده بیماران دیابتی بالای 18 سال است و برای اولین بار است که یک دستگاه قند خون جدید به تایید سازمان غذا و داروی آمریکا می‌رسد.
در این دستگاه، یک حسگر کوچک کاشتنی زیر پوست بیمار تعبیه می‌شود. پس از اینکه سنسور زیر پوست قرار داده شد، سطح قند خون به طور مداوم و تا مدت زمان ۹۰ روز، اندازه‌گیری می‌شود. گفتنی است که اطلاعات بیمار هر پنج دقیقه یک بار به موبایل وی ارسال می‌شود. 
به گزارش «بهپو» و به نقل از «انگجت»، این حسگر توسط ماده شیمییایی فلورسنت پوشش داده می‌شود و در هنگام مواجهه با قند خون، کمی روشن می‌شود.                                            
متخصصان سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از این دستگاه را توصیه کرده‌اند، زیرا مزایای متعددی برای استفاده از آن قایل شده‌اند./

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

دیدگاه و نظــرات