برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید

1- زمان تغییر اسید اوریک 2- بهترین زمان خوردن قرص آلوپورینول 3- تغییر دوز آلوپورینول

1- زمان تغییر اسید اوریک 2- بهترین زمان خوردن قرص آلوپورینول 3- تغییر دوز آلوپورینول

با سلام من رژیم بدون گوشت و کم پورین گرفتم ولی ورزش سنگین کردم و اسید اوریک من از 6 (آزمایش قبلی من سه ماه پیش بود ) به 7.6 رسید . قرص آلوپورینول 100 میخوردم و الان به 200 ارتقاء دادم 1- میخواستم بدونم مثلا من که اسید اوریکم 7.6 است با بالابردن دوز آلوپورینول به مقدار 100 میلی گرم چقدر زمان میبرد که اسید اوریک من یک واحد کم شود. 2- اگر دوباره با اینکه رژیم غیر گوشتی و کم پورین میگیرم اسیداوریک من بالاتر از 5 بود باید دوز آلوپورینول رو بالا ببرم؟ 3- وقتی دوز آلوپورینول رو از 100 به 200 بردم بهترین نحوه خوردن قرص آیا یکی ظهر و یکی شب بعد از غذا است یا اینکه هردو را با هم بخورم؟ 4- یک سئوال خیلی مهم اینه که من که قبلا اصلا قرص نمیخوردم نهایتا اسیداوریک من به 6 میرسید ولی از وقتی که یک رژیم سخت گرفتم اسیداوریکم به 8.4 رسید و با قرص و رژیم خیلی سخت به 6 رسید آیا میتواند قرص عمل عکس داشته باشد و باعث بالارفتن اسید اوریک من شود؟ 5- از وقتیکه اسید فولیک و آلوپورینول میخورم نوک آلت تناسلی من کمی حساس شده آیا باید قرص عوض شود؟ سپاس فراوان
با سلام .شما سابقه سنگ اسید اوریک و یا سابقه نقرس و یا بیماری قلبی و فشار خون دارید؟ در صورتی که سابقه این بیماری ها را نداشته باشید تا اسید اوریک بالای 10 نیازمند قرص نیستید. اگر سابقه این بیماری ها را دارید و سابقه پاسخ نامناسب شما بهتر است قرص 300 میلی یکجا خورده و اسید اوریک زیر 6 نگاه داشته شود. قرص آلوپورینول باعث حساسیت پوستی گشته و اگر اذیت کننده است باید با دوز خیلی کم شروع و بتدریج افزایش داد.

بهپو در جوامع مجــازیکانال ما را در جوامع مجازی دنبال کنیــد

مشاوره های زیر نیز در همین راستا می باشندثبت مشاوره

تاثیر کلشی سین و آلوپورینول بر نقرسمسعود مهدوی۱۳۹۶/۰۹/۱۳

اگر حملات مکرر تورم مفصل ناشی از نقرس دارید بایستی تحت درمان دارویی قرار گیرید.راجع به میزان و نوع دارو با پزشک متخصص مشورت نمایید.

دفع پروتئین از کلیه دارم! نظرات شما را می خواستم!احمد سلیم زاده۱۳۹۳/۰۱/۲۶

با سلام پیرو توضیح قبل دفع پروتئین چنانچه در فاز حاد بیماری کلیه باشد بایستی به سرعت درمان مناسب انجام شود که تصمیم این مساله بر عهده پزشک نفرولوژیست است. در زمینه بیماری نقرس در مراحل اولیه محدودیت رژیم غذایی پر پروتئین مانند گوشت قرمز و حبوبات و ... کمک کننده است در صورت عدم پاسخ بایستی درمان مناسب با نظر روماتولوژیست شروع شود.

مبتلا به نقرس هستم و اسید اوریک خونم پایین آمده است . آیا به مصرف دارو ادامه دهم؟غلامحسین علیشیری۱۳۹۲/۰۱/۲۳

با سلام لطفا مشخصات خود را در پروفایل خود تکمیل نمایید تا بهتر بتوانیم به سوالات شما پاسخ دهیم در درمان بیماری نقرس چنانچه فرد فقط ۱ یا ۲ حمله در سال داشته باشد و هیچ گونه فاکتور خطر افزایش دهنده اوریک اسید نداشته باشد درمان محدود به کنترل حمله با دارو می شود در صورتی که بیمار دارای فاکتور خطر باشد و یا اینکه بیمار دچار عوارض این بیماری مانند وجود توفوس (رسوب اوریک اسید در نسج نرم) و یا سنگ های کلیوی اوراتی باشد نوع درمان متفاوت بوده و بایستی طولانی مدت تحت درمان دارویی قرار گیرد

دیدگاه و نظــرات