برای مشاوره با پزشکان کلیک کنید
;
آدالیمومب با نام تجاری هیومرا نوعی داروست که اصطلاحا به داروی ضد واسطه التهابی (TNF) شناخته شده است.در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید و برخی از بیماری های التهابی دیگر پروتئین معروف به TNF در بدن بیش از اندازه تولید می شود که باعث التهاب و آسیب به استخوان و مفاصل و بافت های بدن می شود ٫داروی آدالیمومب باعث جلوگیری از عمل TNF و کاهش این تورم می باشد

شایع ترین عارضه این دارو واکنش در محل تزریق مانند قرمزی ٫ تورم یا درد است که معمولا جدی نمی باشد.

آدولیمومب بر روی سیستم ایمنی بدن تاثیر گذار است ‪وهمین تاثیرات احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی راافزایش میدهد.درصورت مشاهده هریک ازعلائم زیرپس از قطع داروباپزشک معالج خود مشورت کنید

·    در صورت مشاهده هر یک از علائم ذکر شده در بالا

·    در صورتی که قبلا به آبله مرغان دچار نشده اید و حالا با فردی که به این بیماری مبتلاست تماس داشته اید

·    مشاهده علائم آبله مرغان و زونا

بیماری آبله مرغان درافرادیکه به ضعف درسیستم ایمنی مبتلا هستند بسیارجدیست. پزشک در این موارد داروی شما را قطع کرده و شما را تحت درمان عفونی قرار می دهد.

بندرت ممکن است در افراد واکنش های آلرژیک به آدولیمومب بوجود بیاید ولی اگر این واکنش ها وجود آمد دارو را قطع کرده و با پزشک مشورت کنید.

در طولانی مدت اثرات جانبی دارو ناشناخته است چون این دارو جدید می باشد

آدولیمومب تنها با نسخه پزشک قابل تهیه است.دوز معمول این دارو ۴۰میلی گرم در هر ۲هفته می باشد که بصورت زیر جلدی (زیر پوستی) مصرف می شود.این دارو می تواند توسط خود شما یا یکی از اعضای خانواده تزریق شود.

این دارو برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید ٫ آرتریت پسوریاتیک و آنکیلوزانت اسپوندیلیت و آرتریت نوجوانان تجویز می شود.

آدولیمومب داروی نسبتا گران قیمتی است و برای تجویز آن قوانین زیادی وجود دارد برای همین پزشکان برای تجویز آن کمی احتیاط می کنند.آدولیمومب در آرتریت روماتوئید زمانی تجویز می شود که بیماری فعال باشد یا داروهای دیگر مثل متوتروکسات یا داروهای ضد روماتیسم دیگر مثل سولفاسالازین یا هیدروکسیکلروکین به درمان پاسخ ندهد یا به هر دلیلی نتوان این داروها را برای بیمار تجویز کرد برای همین باید این داروها تحت نظر پزشک مصرف شود

مقاله های مرتبط با این بیمارینمایش آرشیو

    • مراحل بهبود بعد از عمل تعویض مفصل زانو۱۳۹۱/۱۲/۲۹

      اگر استفاده از دارو، تغییر سطح فعالیت های روزمره زندگی و استفاده از عصا هم نتواند کمکی به کاهش مشکلات بیمار بکند معمولاً آخرین اقدام تعویض مفصل زانو است.
    • تاثیر دگزامتازون در درمان آرتریت سپتیک۱۳۹۴/۰۸/۱۷

      محققان در آخرین بررسی‌های خود دریافته‌اند، همچنان که شواهد اولیه هم نشان داده بودند، کودکان مبتلا به آرتریت سپتیک که با دگزامتازون درمان می‌شوند، زودتر بهبود می‌یابند.
    • موفقیت داروی جدید در درمان پسوریازیس۱۳۹۴/۰۷/۰۴

      شرکت دارویی XenoPort Inc اعلام کرده داروی آزمایشی این شرکت برای درمان بیماران مبتلا به پسوریازیس، موثر بوده است.
    • چه بیماریهایی باعث کمر درد می شوند؟۱۳۹۶/۰۴/۱۹

      بسیاری از مردم حداقل یک بار در طول عمرشان دچار کمر درد شده اند. کمر درد یکی از شایع ترین دلایل ترک شغل است زیرا فرد نمی تواند به راحتی به اطراف حرکت کند. عوامل زیادی منجر به کمر درد می شوند و بسیاری از این کمر دردها با کارهایی که در خانه انجام می دهید بهبود پیدا می کنند.
    • تایید داروی جدید برای درمان آرتریت های شدید۱۳۹۴/۱۰/۰۵

      در یک کارآزمایی بالینی مشخص شد دارویی که اخیرا توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان پسوریازیس مورد تایید قرار گرفت ممکن است به درمان بیماری که با حمله به ستون فقرات باعث ناتوانی فرد می شود نیز کمک کند.

داروخانه های زیر ممکن است این دارو را موجود داشته باشند